Sortiranje po:
Izaberite kamen:

16500.00 - 51425.00

Vereničko prstenje belo zlato

Jednostavan verenički prsten od belog zlata može biti sa brilijantom ili nekim poludragim kamenom. Kupuje iz ljubavi i predstavlja vanvremensku eleganciju. Naravno takav komad nakita se nosi celog života i treba mu posvetiti posebnu pažnju u svakom smislu te reči.

Verenički prsten ljubavi - belo zlato

Verenički prsten ljubavi - belo zlato
VPBZ 42

Nova cena: 37.255,00 RSD
Stara cena:
41.395,00 RSD
Verenički prsten ljubavi - belo zlato

Verenički prsten ljubavi - belo zlato
VPBZ 44

Nova cena: 36.796,00 RSD
Stara cena:
40.885,00 RSD
Verenički prsten zivota od belog zlata

Verenički prsten zivota od belog zlata
VPBZ 47

Nova cena: 32.800,00 RSD
Stara cena:
36.465,00 RSD
Verenički prsten volim te - belo zlato

Verenički prsten volim te - belo zlato
VPBZ 48

Nova cena: 34.578,00 RSD
Stara cena:
38.420,00 RSD
Vereničko prstenje od belog zlata

Vereničko prstenje izrađeno od belog zlata je kvalitetno i trajno.

Zašto kupiti verenički prsten od belog zlata?

Kao što svi znamo u prirodi ne postoji samorodno belo zlato, već se dobija legiranjem zlata finoće 999,9 sa drugim belim metalima kao sto su nikl ili paladijum. Sjedinjavanjem zlata finoce 999,9 sa niklom ili paladijumom dobijamo veoma čvrstu i kvalitetnu leguru od koje izrađujemo vereničko prstenje.

Kako izabrati prsten?

U davna vremena se nazivao samo venčanim prstenom, dok danas predstavlja i obećava večnu ljubav koja se glorifikuje burmama.
Najznačajniji komadi nakita koji su izrađeni u manufakturi zlatare Tanasković, su upravo "verenicko prstenje" od belog zlata.
Verenički prsten treba da bude jednostavan, romantičan i suptilan. Jednom rečju glamurozan a različit od drugih. Prsten za veridbu izrađen u belom zlatu može biti matiran i peskiran ili obogaćen nekim poludragim ili dragim kamenom, ali treba biti nežan i jednostavan.
Verenički prsten treba biti prilagođen svim situacijama. Obzirom da se verenički prsten uglavnom izrađuje sa ugrđenim jednim kamenom, obratite pažnju sta buduća mlada preferira. Takav prsten može biti sa ugrađenim kamenom u ravni šine ili izbačen iz iste. Ukoliko je kamen izbačen ili viri iz nivoa prstena, mora biti dobro zaštićen krapnama koje bi trebale biti masivne i dobro obrađene da ne bi kačile garderobu.
Verenički prsten od belog zlata, kako trenutni hit, modernih linija i tradicionalnog izgleda, je veoma zastupljen u zlatari Tanasković. Po dugoj tradiciji u vereničko prstenje od belog zlata se šetuju - (ugrađuju) brilijanti - kao simbol večnosti i sjaja. verenički prsten izrađen od belog zlata sa ugrađenim brilijantom treba da bude diskretan, iz prostog razloga jer brilijant dominira svojim večnim sjajem. Ukoliko je običan kamen u pitanju (cirkon), bitno je da prsten bude prilagođen osobi kojoj se kupuje i da se može nositi u svim prilikama.
Brilijantski - okrugli oblik brušenja sa 54 fasetne kao takav je i najpopularniji. Oblik je nalik, kupi i zamišljen je tako da maksimalno primi i povećava količinu svetlosti koja se vraća kroz vrh dijamanta. Otuda simbol sjaja i naravno velika tvrdoća kamena daju mu večiti zivot.
Cene vereničkog prstenja su Vam istaknute na našoj web prezentaciji, ocekujemo Vas!!!!

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner