KAKO IZABRATI I GDE KUPITI VERENIČKI PRSTEN

KAKO IZABRATI I GDE KUPITI VERENIČKI PRSTEN

Prenosimo Vam naša iskustva i sa čime se sve susrećemo pri izboru i kupovini vereničkog prstena.
Pažljivo pročitajte sledeće savete i budite sigurni da ce Vam biti od velike pomoći i koristi kada budete kupovali verenički prsten! Ograničeni budžeti, malo vremena, vaša želja da to izgleda savršeno tog trenutka, iznenađenje, trema i još mnoštvo faktora koji će Vas pratiti kada budete birali savršen prsten za nju.
Nemojte brinuti u našoj zlatari se nalaze pravi eksperti koji će Vam pomoći da izaberete savršen verenički prsten za Vašu damu. Kada budete birali verenički prsten, potrudite se da to bude pravo iznenađenje i da joj to ostane urezano za sva vremena i dugo pamćenje!

U našoj radnji ćete naći preko 400-sto modela unikatnog vereničkog prstenja sa brilijantima-dijamantima, safirima, rubinima, aqvqmarinima, smaragdima i još mnogo drugog dragog i poludragog kamenja. Naravno u našem asortimanu imamo u ponudi i vereničko prstenje sa cirkonima koji su zatno povoljnije cene!
Da pređemo na naše stručne savete i pomoć pri izboru prstena!

Ukoliko verenički prsten nosite na desnoj ruci, a želite da ga prebacite na levu ruku i oslobodite mesto za burmu. Tokom ceremonije venčanja mlada skida verenički prsten i daje ga kumi ili deveruši na čuvanje, a mladoženja stavlja burmu budućoj suprigi na domali prst desne ruke.

Ovakvim činom se označava da je vreme veridbe završeno i odpočinje bračni život.

Dobro proučite stil i ukus vaše buduće verenice

Ukoliko je Vaša dama dobar poznavatelj mode ili je pak umetnička duša i ima veoma zahtevan - specifičan stil onda morate posebno obratiti pažnju! Odaberite nekog sigurnog insajdera sa njene strane, možda to bude njena majka, ili pak drugarica, ali morate biti veoma pažljivi da se ne odate. Budite sigurni da Vas Vaš izvor neće odati i pokvariti
iznenađenje. Ukoliko niste sigurni nemojte to raditi, prepustite se onda Vašoj mašti i uz našu pomoć sigurno ćemo izabrati pravi model prstena.

Neka verenički prsten bude sa jednim kamenom-brilijantom

Kako sve dame potajno priželjkuju da verenički prsten bude sa jednim ili više brilijanta, naš savet je jednostavan i da ako ste u situaciji to i priuštite Vašoj verenici.
Pri izboru vereničkog prstena sa brilijantima morate voditi računa o boji, šlifu, obliku i čistoci to je sistem gradacije brilijanata ili tačnije 4-C.
Zašto da bude dijamntski prsten?
Zato što je brilijant - dijamant po svojoj strukturi, čvrstini, sjaju, finoći i obliku brusa najlepši i najsjajniji kamen. U ovoj klasi naravno prednjači round cut ili okrugli brus, jer on najlepše prelama svetlo i najviše sija. Ovakav prsten sa brilijantom će Vaša dama nositi dugi niz godina, koji će biti otporniji na sve vrste habanja, nošenja i drugih spoljašnjih uticaja od svog ostalog dragog i poludragog kamenja. Jednostavan prsten sa brilijantom je pravi izbor i ne morate puno razmišljati, vrlo praktično zato što klasika nikada ne izlazi iz mode.

Sami birajte verenički prsten

Veoma praktičan i jednostavan savet. Birajte sami prsten iz više razloga!
Ako povedete nekoga sa sobom, veoma je moguće da će Vas zbuniti sa svojim komentarima i izborom. Uglavnom "pomoć" koja ide sa Vama bira verenički prsten prema svojim afinitetima i svojim željama podsvesno je to njen izbor! Muškarci koji sami biraju prsten veoma lakše i brže naprave pravi izbor nego oni koji imaju pomoć sa strane.
Jednostavno, Vi najbolje znate koje su Vaše mogućnosti, koliko ste novca izdvojili i ako ste pročitali naše savete znaćete tačno šta tražite!
Naravno ako sami birate Verenički prsten to podrazumeva da ste se dobro spremili za ovako delikatnu situaciju.
Ako ipak povedete nekoga da Vam pomogne pri izboru vereničkog prstena obavezno mu naglasite da obrati pažnju na Vaše instrukcije i sluša ono što mu Vi savetujete. Sigurno nećete pogrešiti ako ste se pre odabira kvalitetno informisali na našem portalu

Obratite pažnju na boju zlata vereničkog prstena

Kako odmiču sitni detalji oko izbora onog pravog prstena za Vašu najvoljeniju dolazimo i do odabira boje zlata vereničkog prstena. Vrlo je važno da proverite boju nakita koji dama poseduje i koristi! Da li je to nakit od žute ili pak bele boje zlata. Naravno ako dama više preferira nakit bele boje koji je danas veoma popularan, naš savet je da birate verenički prsten od belog zlata. Takođe ako je to nakit žute boje da to onda bude prsten od žutog zlata. Trend je i veoma popularno vereničko prstenje od pink-roze zlata, u ovoj situaciji morate biti 100% sigurni da to dama želi. Ako ipak niste sigurni ili dama nenosi nakit, malo istražite šta je to što se njoj sviđa, koja boja zlata joj više odgovara.
Naš savet i preporuka je da dame koje imaju tamniji ten verenički prsten od belog zlata više pristaje i dolazi do izražaja. Što ne bi trebalo da znači da dame koje imaju svetliju put treba da izbegavaju nakit-prsten bele boje. Možete obratiti pažnju i na boju kose i boju njenih očiju pa čak i prema tome odabrati boju zlata za njen prsten.

Verenički prsten u različitim bojama poludragog i dragog kamenja

Da li kupiti verenicki prsten od zutog, belog ili roze zlata?

-Nakit (verenicko prstenje) od roze zlata je jako in. Takodje, roze zlato je isto tako interesantno i neupadljivo, stapa se sa vasom kozomi bas je otmeno svedeno.

Gde kupiti I kako izabrati verenicki prsten?

-Svaka dama ce Vas poklon ceniti, ali posebno ce se oduseviti ako joj poklonite prsten koji ce biti unikatan.

Sta podrazumeva unikat kod nas?

  • Izrada prstena po zelji.
  • Izbor boje verenickog prstena
  • Izbor drugacijih modela u sirokom asortimanu
  • Pristupacne cene
  • Personalizacija prstena (ukoliko je izvodljivo u zavisnosti od modela prstena)
  • Licni pecat I izrada
  • Poklon iznenadjenja I poklon vaucer za burme kod nas

*Ono sto sve upotpunjuje I izdvaja ceo taj paket originalnosti I jedinstvenosti je usluga I savrseno upakovan nakit. Kod Zlatare Tanaskovic to mozete I dobiti. Tu smo na raspolaganju I uvek na usluzi.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner