VERENIČKI PRSTEN KAO IZNENAĐENJE

VERENIČKI PRSTEN KAO IZNENAĐENJE

Ukoliko želite da iznenadite voljenu osobu sa vereničkim prstenom ili nekim drugim povodom želite da joj kupite prsten, morate to uraditi tako da ona za to ne sazna.
Ukoliko je dobro poznajete, znaćete šta joj se sviđa, a šta ne, tako da ćete model prstena izabrati veoma lako, uz našu pomoć.
Jedini problem koji se javlja jeste veličina prstena, ali se i taj problem da rešiti na određen način.
Ukoliko ima brata ili sestru, zamolićete nekoga od njih da iz njene kutijice za nakit izvade prsten koji ona trenutno ne nosi, a mi kao zlatari ćemo uzeti adekvatnu veličinu sa njenog prstena, uz pomoć odgovarajućeg alata. Ukoliko živite zajedno, to će te uraditi sami.
Ukoliko niste u situaciji da uzmete njen prsten, pokušajte da ona ne primeti, pa kada skine prsten sa svoje ruke u nekoj prilici brzo izmerite veličinu na nekom svom prstu, od prilike. U ovom slučaju nema puno odstupanja, pa i ako malo pogrešite, mi ćemo prsten dalje korigovati.
Treća solucija je da kada krenete u šetnju, na primer zemunskim kejom, svratite u neku zlataru da vidite šta ima od nakita, možda prstenova i tada upravo saznate i šta joj se sviđa, a zlatar joj uzme meru prsta neobavezno, čisto da bi znala, a tako ćete i vi saznati.
Mi smo spremni uvek da na svaki način izađemo u susret mušteriji kako bi na kraju bila zadovoljna.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner