Sortiranje po:
Izaberite kamen:

90000.00 - 130000.00

Burme belo roze zlato

Burme od belog i roze zlata su burme kojima je u Zlatari Tanasković posvećena posebna pažnja. Burme u kombinaciji roze i belog zlata su izrađene ručno i vrhunskog su kvaliteta. Burme su pravljene isključivo iz dva ili više delova pa se zatim sklapa burma.

1
1

Burme od roze zlata isključivo ručne izrade

Kada uđete u zlataru sa velikim izborom burmi uvek se postavi pitanje koje burme izabrati? Ima žutih, belih, kombinacija žuto-belih, roze i roze-belih burmi. U poslednje vreme mušterije se sve češće odlučuju za burme u kombinaciji roze i belo zlato. Postavlja se pitanje zašto?

Belo-roze poopularne burme

Drugi razlog zbog koga treba da se odlučite za burme u roze-belom zlatu jeste elegancija ovih burmi, njihova suptilnost i lepota i da bi smo išli u korak sa trenutnim modnim trendom. Znači, burme koje su izrađene u kombinaciji belog i roze zlata trenutni su modni detalj koji je veoma popularan i zahvalan za kombinovanje sa nakitom u beloj boji.

Prva manja količina ovih modela birmi od belog i roze zlata izrađena u Zlatari Tanasković bila je pokazatelj i vodič da su roze-bele burme prihvaćene od strane naših mušterija i ne samo prihvaćene već su zauzele posebno mesto prilikom kupovine burmi. Sklad ove kombinacije zlata (roze-belo) vas prosto mami da se odlučite baš za njih!

U Zlatari Tanasković trenutno možete izraditi burme u svim kombinacijama zlata, ali je ove zime izbačena nova kolekcija burmi od belog i rozezlata čijem kreiranju je posvećena posebna pažnja.

U predhodnim periodima su se tražile klasične burme u jednoj boji zlata i burme u belo-žutoj kombinaciji, tako da i već postojeće modele ovih burmi možemo uraditi u roze-beloj kombinaciji zlata.

Znači, celokupan asortiman burmi Zlatare Tanasković može biti izrađen i u kombinaciji belog i roze zlata.

Sve vreme pričamo o roze zlatu, a anismo objasnili kakvo je to zlato.

Roze zlato je legura zlata, srebra i bakra, sa većom primesom bakra, tako da ima roze boju. Čistoća roze zlata se takođe meri u karatima i ima slične karakteristike kao žuto zlato, razlika je samo u boji.

Burme i nakit u roze boji su početkom devetnaestog veka bili veoma popularni u Rusiji. Zato i danas prilikom otkupa zlata možemo naići na nakit koji je u roze boji i prepoznajemo ga kao nakit iz tih podnevlja, ukoliko nije novije proizvodnje, što se opet prepoznaje po modelu.

Znači, burme i ostali nakit od roze i belog i roze zlata u Evropi je trenutni hit. Burme i vereničko prstenje izrađeno u roze i belo-roze boji deluju veoma nežno i odišu elegancijom, veoma su ženstveni i diskretni. Zbog svih svojih osobina, nije ni čudo da su zauzeli posebno mesto u zlatarstvu i rukama svojih vlasnica.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner