Politika privatnosti

O uslovima korišćenja Vas ovim putem obaveštavamo i ukazujemo na opšte principe, pravila i uslova na kojima je zasnovano funkcionisanje naše firme i naše web stranice.

Cookie Policy

Kad god koristite bilo koju web lokaciju ili aplikaciju određene informacije tj. Vaši pregledi se kreiraju, pamte i prijavljuju na vaše odobrenje prilikom prihvatanja uslova. U svakom trenutku je moguće izbrisati kolačiće koji se čuvaju na Vašem uređaju, kao i onemogućavanje korišćenja istih dovodi do nemogućnosti korišćenja usluga sajta.

Automatsko pretraživanje

Automatsko pretraživaje je način prikupljanja informacija koje možemo dobiti Vašim pristupanjem sajtu, a to su :

  • Vaša IP adresa
  • Operativni sistem
  • Tip pretraživača

Sve informacije koje dobijemo predstavlhaju statističke podatke koje nam pomažu da poboljšamo sajt, pružimo bolju uslugu i procenimo broj posetilaca.

Zaštita privatnosti i način prikupljanja informacija

SZZR TANASKOVIĆ prikuplja samo neophodne podatke o kupcima/mušterija za poslovanje. Podaci koje kupac upisuje putem obrazca preko e-maila, telefona, čekova, otkupnih listi i dr., su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Svi podaci o kupcima u Zlatari Tanasković se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Vi niste dužni da dostavite Vaše lične podatke koje koristimo samo u slučaju da bismo unapredili i pružili bolju uslugu.
Za zaštitu ličnih podataka je odgovoran i sam kupac, na način koji osigura svoje korisničko ime i lozinku.
SZZR TANASKOVIĆ obavezuje se da će čuvati privatnost svih kupaca ili mušterija.

Ograničenje odgovornosti

SZZR TANASKOVIĆ će prikazati najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici s obzirom na cene, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.
SZZR TANASKOVIĆ ima pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena.

Ograničeno pravo upotrebe

Sadržaj internet stranice zlataratanaskovic.com je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, zloupotrebe, kopiranje, objava internet sadržaja je zabranjena.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za plaćanje i informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner