VERENIČKI PRSTEN GOVORI O VAMA!

VERENIČKI PRSTEN GOVORI O VAMA!

Ovalni oblik (oval shape)

Prsten ovalnog oblika

Ljubitelji nakita za prste ovalnog oblika svakako su osobe koje vole da odstupaju od standarda i vole da pomeraju granice. Previše naglašeno i upadljivo je za vas pozitivno i veoma lako ga kombinujete sa ostalom garderobom, naravno sto veći verenički prsten to bolje.

 

Prsten ili kamen kružnog oblika (round shape)

Prsten ili kamen kružnog oblika

Za osobu patrijarhalnih shvatanja i ubeđenja, naravno koja ima veoma dubok partnerski odnos i romantična je duša. Takve dame najpre će se obradovati ovakvom modelu vereničkog prstena. Jednostavno i svedeno!

 

Četvrtasti oblik (princess cut)

Četvrtasti oblik

Vi ste ta dama koja voli skupe i glamurozne stvari ali imate prefinjen ukus. Volite da maštate i ispunjavate Vaše snove, takođe ste veoma probirljivi i imate istančan ukus po pitanju nakita.

 

Kruškasti oblik (pear shape)

Kruškasti oblik

Da to su te dame koje preferiraju da budu naklonjene klasičnom ali vrlo neupečatljivom stilu, dok su veoma samostalne i individualne. Verenički prsten jako neobičnog oblika i izgleda. Vrlo ste predani i požrtvovani!

 

Okasti oblik ili (marquise shape)

Okasti oblik

Retro stil je Vaša prava definicija, ali čeznete za glamurom i ekstravagancijom Holivuda. Ali nema veze ovaj prelepi verenički prsten će promeniti Vašu stvarnost.

 

Srcasti oblik (heart shape)

Srcasti oblik

Vi ste nepopravljivi romantičan tip i kod Vas nepostoji ništa drugo, ili manje ili više. Preferirate glamur, bajkovite priče ali se isto tako i nelibite da to glasno iznesete.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner