Pokloni za Dan zaljubljenih - šta je dobar izbor, a šta izbegavati

Na ovaj dan želimo da iznenadimo dragu osobu, te sam poklon za Dan zaljubljenh treba da služi da obraduje i oraspoloži našu drugu polovinu, a ne da je na bilo koji način deprimira. Budite oprezni, jer neki pokloni mogu da imaju dvostruko značenje, te vaša draga osoba možda neće biti tako oduševljena i možda će pogrešno shvatiti. Međutim, ukoliko se dobro poznajete i budete pratili naše savete, ona ili on će biti oduševljeni poklonom.

Idealan poklon za Dan zaljubljenih - personalizovan poklon

Sve što je personalizovano je dobro, a može biti i idealno. Dakle to može biti narukvica ili ogrlica, na kojoj su na poleđini urezani vaši inicijali ili važan datum. To je ono što se čuva i što se pamti. To može, ali ne mora biti zlatni nakit, samo je važno da ima neki vaš lični pečat. Zatim, to može da bude i neki odevni predmet. Majica, na primer, sa nekim sloganom koji je "vaš" ili stihovima neke vaše pesme. Budite kreativni, pustite mašti na volju, buditi inspirisani ljubavlju i napravite prelep poklon za dragu osobu.

Nakit - poklon koji ne gubi vrednost

Kao što smo i pomenuli, nakit je moguće personalizovati i dati mu posebu vrednost. Međutim, i bez toga, kupovinom zlatnog nakita gotovo sigurno kupujete poklon za Dan zaljubljenih koji će oduševiti. Ne kupuje se previše često i čini nam se da je nepravedno zapostavljen.


   Poklon za Dan zaljubljenih za devojku

Ako kupujete poklon za Dan zaljubljenih devojci, mladi ste i možda na početku veze, simboličan privezak, nežna narukvica ili minđuše koje sjajno ističu boju njenih očiju, mogu biti poklon koji će je ostaviti bez daha.


   Šta pokloniti ženi?

Ukoliko nemate ideju za poklon za Dan zaljubljenih za ženu, a već znate da voli nakit i znate kakav nakit inače nosi, sigurni smo da ćete je jednom ogrlicom koja je u njenom stilu oduševiti. Posebno ukoliko niste ranije imali običaj da joj poklanjate nakit za ovaj praznik. Prsten, takođe, može biti dobar izbor za poklon za suprugu.


   Poklon za dečka/muža za Dan zaljubljenih

Ako se pitate šta pokloniti dečku ili mužu za Dan zaljubljenih, ako ste već sve ideje koje ste imali potrošili prethodnih godina, predlažemo vam da sada vaš izbor bude nakit. Naravno, pod uslovom da on nosi nakit ili da znate da bi to voleo. Izbor zlatnog nakita za muškarce je sada veći nego ikada. Modeli lančića, narukvica, prstenja, pa i minđuša su toliko raznovrsni da ćete sigurno naći neštošto odgovara ukusu vašeg muškarca.

 

Jedinstveni poklon za Dan zaljubljenih

Poseban poklon” za Dan zaljubljenih je svakako verenički prsten. Veliki broj muškaraca se odlučuje da baš na ovaj dan ljubavi i romantike zaprosi svoju devojku. Ako je to vašplan i vaša želja, mi kažemo - samo napred!

Nikako ne poklanjajte - knjige za mršavljenje ili ostavljanje cigareta, termine za teretanu, poklone bez značenja i simbolike...

Jasno je da vaša lepša ili jača polovina ove poklone mogu potpuno pogrešno protumačiti. Naime, ako joj poklonite termine za tertanu, shvatiće da ima previše kilograma i da vi želite da se što pre otarasi tih kilograma, a sa druge strane delovaće kao da je forisirate da to što pre uradi. To nikome nije prijatno. Tako da klonite se svih stvari koje vi želite da vaša omiljena osoba uradi i usresredite se na njenu sreću u tom trenutku.

Za Dan zaljubljenih treba da kupujemo poklone koji nešto znače, koji imaju veze sa vašom ljubavlju, vašim odnosom i slično. Dakle, ne treba voljenoj osobi za Dan zaljubljenih kupovati kućne aparate, radnu opremu, alat i slično. To ni na koji način ne simbolizuje ljubav, niti može da predstavlja vašu vezu.

Naravno, sve ovo ne važi ukoliko znate da nešto od toga vaša parterka ili parter zaista žele, a možda nisu u prilici sebi da priušte.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner