Poklon za odlazak u penziju

Poklon za odlazak u penziju

Odlazak u penziju je nešto sšto bez sumnje treba obeležiti i nagraditi od srca i sa puno poštovanja. Pitanje šta pokloniti za odlazak u penziju muči mnoge, bez obzira da li treba da poklone bliskom članu porodice, prijateljima, kolegama ili nekom daljem rođaku. Uvek je nezgodno odabrati prigodan poklon koji će se dopasti onome kome se poklanja, a da uz to odgovara i prilici i izdvojenom budžetu.

Na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva, shvatili smo da poseban “problem” predstavlja poklon za odlazak u penziju za zaposlene. Ako ste poslodavac, pitate se kako izabrati pravi poklon za svog odanog radnika. Želite da to bude poklon koji će ostaviti jak utisak zahvalnosti za odanost i trud koji je ulagan dugi niz godina. Svaka duša koja je dolazila svakodnevno na svoje radno mesto, poštovala firmu u kojoj je radila i bila predana svome poslu očekuje i neku zahvalnost. Naravno, zahvalnost je potrebno pokazivati i tokom trajanja radnog odnosa, ali posebna prilika je upravo momenat odlaska u penziju.

Mi ćemo se potruditi da vam našim malim savetima pomognemo da izaberete pravi poklon. Sa našim dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem srećnih penzionera sigurno imamo pravo rešenje za vas.

Dukat sa posvetom kao prigodan poklon za odlazak u penziju

Dukat je tradicionalno vezan za naš narod, zahvaljujući visokoj čistoći zlata i velikoj vrednosti. Kao takav, predstavlja jedan od vrednijih poklona kojim možete darivati Vama važnu osobu.

I danas se u našem narodu tradicionalno koristi kao poklon pri veoma važnim i sudbonosnim prilikama kao što su krštenje deteta, rođenje deteta, dar za venčanje mladenaca, dar u Božićnoj česnici...

Veoma je zahvalno prenositi ga sa kolena na koleno, jer ne podlezže nikakvoj papirologiji i drugim administrativnim preprekama, a ne gubi ni na vrednosti. Vrednost zlata - dukata je veoma stabilna dugi niz godina i uvek ce imati veliku materijalnu vrednost.

Sve ovo su razlozi koji ga svrstavaju i u odličan poklon za nove penzionere tj. za odlazak u penziju.

Dukat dolazi u lepom plišanom pakovanju sa pločicom na kojoj možete ispisati posvetu. Na samom dukatu  Vam možemo izgravirati par reči za vašu dragu osobu, koje Vam takođe mi možemo predložiti.

Dukat je univerzalan poklon kako za dame tako i za gospodu, a njime biste napravili jednakost u darivanju svojih zaposlenih.

Toplo vam preporučujemo dukat kao pokon koji možete uvesti kao standard za odlazak u penziju. Time ćete se odužiti na adekvatan način svojim predanim radnicima i ostaviti jedan neizbrisivi trag.

Brilijant u blisteru - čaroban poklon za penziju

Brilijant u blister pakovanju predstavlja ekskluzivan i skupocen poklon. Samo pakovanje veoma ekskluzivnog dizajna i brendiranog imena naše zlatare ukazuje na divan poklon.

Brilijant u blisteru je otmen poklon za damu koja ide u penziju. Ne postoji nista prefinjenije za nežniji pol od brilijanta u blisteru.

Šta još može biti prigodan poklon za odlazak u penziju?

Ukoliko želite da izaberete nešto drugačiji poklon, nešto što će vaš zaposleni ili zaposlena moći da nose u određenim prilikama, a da to nije već pomalo prevaziđeni ručni sat, onda je neki komad zlatnog nakita svakako dobar izbor. Ali, šta kupiti od zlatnog nakita i kako odabrati?

Za dame - ogrlica, narukvica ili minđuše

Ako birate zlatni nakit kao poklon za dame, naša prva preporuka je svakako zlatna ili biserna ogrlica. Ovaj poklon možete dopuniti odgovarajućim priveskom, koji možete i personalizovati graviranjem važnog datuma ili poruke. Ukoliko vam mogućnosti dozvoljavaju, idealno je izabrati brilijantsku ogrlicu ili lančić sa nekim drugim dragim kamenom ili pokloniti komplet ogrlice i narukvice. Minđuše, takođe, mogu biti dobar izybor, ali nam se čini da je tu malo teže pogoditi ukus i stil, pa njih zbegavajte ukoliko ne poznajete najbolje osobu kojoj poklanjate. 

Za muškarce  - lančić, manžetne, narukvice

Nisu svi muškarci ljubitelji nakita, ali ukoliko znate da gospodin kome je namenjen poklon za odlazak u penziju voli i nosi nakit, onda vam savetujemo da odaberete lep muški zlatni lančić, narukvicu ili manžetne koje će nositi u svečanim prilikama.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner