POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA I VEZE

POKLON ZA GODIŠNJICU BRAKA I VEZE

Godišnjice braka, zajedničkog života i veze proslavljaju se sa dobrim razlogom. To je dan kada možete pokazati svoju zahvalnost, ljubav i sreću za život koji ste izgradili sa svojim partnerom. Na taj dan obeležavate još jednu godinu na vašem zajedničkom putovanju solidarnosti, ljubavi i uzajmnog poštovanja. Zato mnogi taj poseban dan iskoristite da obraduju svog životnog partnera poklonima. Naravno, nije poenta u tome da samo potrošite mnogo novaca kako biste pokazali ili dokazali svoju ljubav, čar je u tome kako ćete se vi osećati dok kupujete ili pravite nešto za voljenu osobu, a kada predajete poklon svome partneru, njegov izraz lica reći će svoje. Trud za voljenu osobu nikada nije uzaludan.

Ukoliko tražite idealan poklon za godišnjicu braka za svoju lepšu ili jaču polovinu, na pravom sete mestu. Ako slavite početak vašeg braka ili poštujete zajednički život u ljubavi, ili pak slavite jubileje, vaš poklon treba biti jedinstven. Naš savet je da budete kreativni. Bez obzira da li želite da “idete” sa tradicionalnim poklonom kao što je nakit ili nekakvim zabavnim iskustvom, potrudite se da ono bude nezaboravno i savršeno upravo za onoga kome je namenjeno. Pokažite interesantnim poklonom svojoj voljenoj osobi koliko je zapravo poznajete.

Šta kupiti za godišnjicu veze?

Za mlađe zaljubljenike važe ista pravila kao i za nešto starije, budite svoji i jedinstveni. Neko voli biti malo opušteniji kada je njihov dan u pitanju, drugi pak vole obeležavati poseban dan nekom vrste proslave. Takve proslave obično su praćene poklonima. Mladići najčešće iznenađuju svoje devojke lepim izborom nakita i cvećem, što opet često biva propraćeno romantičnom večerom. Možda će neko reći da je ovakva vrsta poklona za godišnjicu očekivana, ali hajde da ne ubijamo romantiku. Nakit, a naročito zlato ne poklanja se svakoga dana, zbog svoje vrednosti, i materijalne i estetske. Upravo iz tog razloga, nakit je idealan poklon za godišnjice i druge jubileje. Oduševite svoje devojke romantičnim poklonom, na primer zlatnim lančićem , zlatnim privescima koji vas podsećaju na njih ili zlatnim minđušama. Prsten ostavite za neku drugu priliku.

Devojke obično imaju veći problem i pitaju se šta kupiti dečku za godišnjicu. One, takođe, svojim mladićima mogu uzeti lep zlatni privezak, zlatnu narukvicu ili sat.

Poklon za godišnjicu braka

Sve što je rečeno za poklon za godišnjicu veze, važi i za obeležavanje godišnjice braka. Ukoliko ste u dilemi šta kupiti ženi/mužu za godišnjicu braka, sa nakitom nećete pogrešiti.

Posebnu draž imaju važni jubileji, a samim tim i pitanje poklona za ove godišnjice braka predstavlja veći izazov. U svom poslu se često susrećemo sa pitanjima šta izabrati za poklon za 25. ili 50. godišnjicu braka, koji poklon je prikladan za godišnjicu braka roditelja, prijatelja ili godišnjicu braka kumova…

Poznato je da postoje takozvane srebrne i zlatne svadbe, jubileji koji slave ljubav koja traje 25 i 50 godina. Srebrna svadba proslavlja se prilikom 25 godina zajedničkog zivota, pa bi po nekom običaju trebalo kupiti srebrni nakit, tj. srebrno prstenje, sa značenjem ponovnog venčavanja. Zlatna svadba predstavlja ono čemu svi težimo, biti predan jednoj osobi 50 godina. Kao i za srebrnu svadbu, epitet govori da kupljeni nakit mora biti od zlata. Kupuje se najčešće zlatno prstenje , ali i zlatni lančići, minđuše i zlatne narukvice, jer ne slavi se 50 godina zajedničkog života svakoga dana. Ovo su primeri šta možete kupiti svom partneru za godišnjicu. Još lepše će biti ukoliko na primer pronađete svoja stara pisma, koja ste pisali u mladosti i izjavljivali ljubav. Možete ih prepisati na nekom ukrasnom papiru i zajedno sve upakovati. To će svakako biti poklon za pamćenje.

Ali, ukoliko želite da kupite svojim roditeljima poklon za godišnjicu, a isto važi i za godišnjice brka prijatelja ili kumova, naš savet je opet da budete kreativni. Možete im kupiti zlatni nakit, na primer priveske sa njihovim ugraviranim imenima, kao i datumom njihovog venčanja, uz to možete uraditi neke njihove fotografije iz mladosti, kako biste ih naveli da se sete lepih prošlih uspomena.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner