POKLON ŽENI ZA POROĐAJ - ROĐENJE DETETA

POKLON ŽENI ZA POROĐAJ - ROĐENJE DETETA

Ovu priču je najbolje započeti na najbitniji način. Najvažnije i najveći poklon za roditelje jeste da porođaj prođe dobro i da se beba rodi zdrava. To će biti najveći poklon za oba roditelja.

U našem narodu su ukorenjeni običaji koji se i dan danas poštuju, a veliki broj ljudi ih radi iz velike ljubavi preme porodilji i tek rođenoj bebi.

POKLON ZA PORODILJU KADA I KAKO KUPITI?

Poklon za porodilju se kupuje nakon rodjenja deteta i predaje kao iznenađenje od supruga, majke, svekrve ili ostalih članova najbliže familije. Ovakav poklon treba da bude pravo iznenađenje i da je uvek podseća na ovaj prelepi trenutak, poklon treba odabrati sa puno pažnje i ljubavi!

POKLON OD MUŽA ŽENI ZA POROĐAJ

Nakon jednog od najradosnijih dana u Vašem životu, dolazimo i do jednog od veoma važnog i delikatnog pitanja, a to je "šta da kupim - poklonim ženi za porođjaj". Pored svih nepohodnih krpica, benkica, kolica za bebu i ostalih veoma vaznih stavki, "tata" je u velikom broju slučajeva veoma zbunjen!

POKLON ZA PORODILJU!

Poklon kojim će "tata" darivati "mamu" treba da bude za sva vremena i nešto veoma sofisticirano, nešto što može trajati dugi niz godina pa zašto da ne i decenijama.

ŠTA JE IDEALAN POKLON ZA PORODILJU?

Nas topao i srdačan savet je da "mami" treba kupiti nešto od zlatnog nakita koji je tokom nošenja dugog niza godina uvek može podsećati na jedan od najveličanstvenijih tenutaka u njenom životu.
U zlatari Tanasković smo Vam spremili širok asortiman dijamantskog nakita koji možete kupiti vašoj ženi za porođaj. Kod nas možete pronaći brilijantske -dijamantske ogrlice, prstenje sa brilijantima - dijamantima, kao i još mnogo prelepih komada nakita.

ŠTA POKLONITI PORODILJI I NOVOROĐENČETU?

Novac kao poklon

Novac je uvek bio sastavni deo poklona, interensantan i prihvaćen dar bebi "da kupi batu ili seku".

Dukati kao poklon za bebu i porodilju

Kao poklon za porođaj ženi možete kupiti i u vidu dukata - zlatnika koji je izrađen od najkvalitetnijeg 22.-karatnog zlata. Dukati visoke finoće zlata su pravi i jedinstveni poklon za bebu.

Ogrlica sa imenom bebe kao poklon zeni za porođaj

Danas su veoma atrtaktivne ogrlice od belog ili žutog zlata sa imenom bebe, koje su ukrasene rasutim brilijantima duz celog imena .Veoma lep i unikatan komad nakita koji ce gospodja-djica nositi sa ponosom.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner