KAKO IZABRATI NAKIT ZA VENČANJE?

KAKO IZABRATI NAKIT ZA VENČANJE?

Svaka mlada želi da na svojoj svadbi ili venčanju bude najlepša i posebna. Svaka mlada je drugačija i daje svoj lični pečat tom posebnom danu. Čak i kada bi sve mlade nosile istu venčanicu, ne bi sve izgledale isto. Detalji i raspoloženje su, pre svega, ono po čemu se mlade razlikuju.


Postoje sitnice koje mladinu lepotu mogu da istaknu, a njeno raspoloženje i samopouzdanje podignu na viši nivo. Pored venčanice i šminke, mladinu lepotu i jedinstvenost najbolje može da istakne nakit. Pokušaćemo ovim tekstom da vam pomognemo u odabiru nakita za mladu, za svadbu ili venčanje.


Biseri - idealan nakit za mladu

Ono što definitino možete uvek izabrati za svadbu, kada je nakit za mladu u pitanju, jesu biseri. Biseri su elegantni, jedinstveni i nežni. Savetujemo da to budu pravi biseri, koji će i godinama nakon venčanja trajati i izgledati isto.

Možete izabrati klasičnu bisernu ogrlicu za svadbu, bisernu narukvicu ili komplet ogrlice, narukvice i minđuša. Izbor naravno zavisi od toga šta volite i kakvu ćete venčanicu nositi. Od modela venčanice zavisi i to u kojoj meri je nakit potreban. Pored klasičnih komada nakita, biseri mogu biti i odlični detalji za mlade. Biser se može naći i na venčanici, na ukrasu za kosu, na ogrlici od zlata…


Biser označava lepotu jednostavnosti, simbol je nežnosti i elegancije i sa njima ne možete pogrešiti. Savršeno će se uklopiti u celokupan izgled mlade i istaći njenu gracioznost. Ogrlica za mlade u haljinama sa dekolteom.


Ukoliko je venčanica ili haljina koju nosite na venčanju dekoltirana, onda je poželjno da oko vrata nosite nakit. Diskretna biserna ili zlatna ogrlica za svadbu savršeno će popuniti prazan prostor i istaći vaš dekolte. Naš predlog je da birate ogrlice od belog zlata zbog kombinovanja sa venčanicom, ali ako više volite žuto zlato, ne ustručavajte se da izaberete upravo njega jer je najvažnije da nosite ono što volite. Ako je haljina diskrena i bez detalja, možete izabrati i nešto upadljiviji lančić.


Minđuše su obavezan detalj

Minđuše su uvek sastavni deo nakita za mlade. Birajte ih tako da odgovaraju venčanici i frizuri koje ćete imati na svadbi. Birajte diskretne ukoliko nosite i ogrlicu i narukvicu, neka to budu, na primer, male minđuše sa jednim biserom ili nekim dragim kamenom. Međutim, ako vam je haljina zatvorena i ne nosite ogrlicu, onda možete izabrati upadljive, viseće minđuše. Ukras za kosu.


Ukras za kosu je takođe jedan od veoma važnih detalja i jeste neka vrsta nakita. Ukrase za kosu možete iznajmiti zajedno sa venčanicom, ali ga možete izraditi u zlatari po vašoj želji. Ukoliko želite da ga sačuvate kao uspomenu na važan dan u životu i da ga kasnije pokazujete svojoj deci, onda je najbolje da i on bude od zlata i izrađen po vašem ukusu.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner