Načini plaćanja i dostava

Dostava i plaćanje pouzećem

U Zlatari Tanasković plaćanje se vrši na sledeći način:

  • Gotovinsko plaćanje- Putem gotovog novca u celosti. Izuzetak se pravi ukoliko ste zainteresovani za kupovinu burmi ili personalizovanog nakita za koje je potreban određeni vremenski rok za izradu i u tom slučaju radi se avansko plaćanje od 30% od vrednosti istog.
  • Plaćanje čekovima građana- Plaćanje kod nas možete izvršiti čekovima na 3 mesečne rate. Prva rata se plaća odmah, može se dati i u gotovini, a ostali iznos se raspoređuje na tri rate određenog datuma svakog narednog meseca. Kupovinu čekovima može izvršiti samo vlasnik čekova ili ovlašćeno lice uz priloženu ličnu kartu i čekovnu karticu, sa ličnim potpisom. Na poleđini čeka obavezno je ispisati lične podatke, a to su broj lične karte i broj telefona. U Zlatari Tanasković se strogo vodi računa prilikom realizacije čekova i poštovanja vaših datuma navedenih na čeku.
  • Plaćanje zamenom starog zlata za novo- Ukoliko imate starog zlata koje je pokidano i neupotrebljivo možete ga kod nas zameniti za novo. Cena lomljenog zlata prilikom zamene je veća nego prilikom prodaje (otkupa) istog. Tako da Vam preporučujemo zamenu starog nakita za novi.
  • Plaćanje preko računa- Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun Zlatare Tanasković, uz obaveznu konslutaciju, prilikom čega ćete dobiti pred-račun na osnovu koga ćete izvršiti uplatu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj banci, pošti ili putem naloga za prenos ukoliko je u pitanju firma (preduzeće).
  • Plaćanje pouzećem i dostava- Dostava se vrši samo na teritoriji Srbije, plaćanje je direktno kod kurirske službe koja vrši isporuku i isključivo je u dinarima. Sve porudžbine koje su u standardu i na lageru šaljemo u roku od 2-3 dana. Ukoliko je potrebna korekcija modela, izrada novih burmi ili personalizacija, rok izrade i slanja dogovaramo putem telefona, e-maila ili vibera. Iporuku vršimo od ponedeljka do četvrtka, u izuzetnim prilikama ,uz konsultaciju sa osobljem ‘‘Zlatare Tanasković’’, pošiljku možemo poslati i petkom.

U obavezi smo da kurirskoj službi dostavimo Vaš kontakt telefon kako bi Vas oni kontaktirali i obavestili kada Vaša pošiljka stiže. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema pri isporuci molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona: 060/3731005, našeg vibera ili e-maila: info@zlataratanaskovic.com u roku 2 dana od slanja pošiljke. Troškove transporta preko 40.000,00 dinara snosi Zlatara Tanasković.

Osnovni podaci o firmi

Puno ime : Zanatska radnja zlatara Tanasković Goran Tanasković PR Beograd, Zmaj Jovina 27

Sedište: Zmaj Jovina 27
-Adresa I poslovnice: Zmaj Jovina 20 tel: 011/3731005
-Adresa II poslovnice: Bulevar Kralja Aleksandra 24 tel: 011/3242654

PIB: 104494107

Matični broj: 60248214

Šifra delatnosti: 3212

Broj poslovnog računa:
Banca Intesa: 160-260930-76

e-mail: info@zlataratanaskovic.com

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner