5 PREDLOGA ZA POKLON ZA NOVU GODINU

5 PREDLOGA ZA POKLON ZA NOVU GODINU

Kada uplovljavamo u novu godinu, normalno je da imamo očekivanje da će biti bolja od prethodne. Sve i da nam je ova godina bila dobra, ipak želimo nešto novo i lepo, želimo da se popravimo u narednoj. Sa druge strane, oni kojima nije bila dobra, istinski žele da se neke stvari promene. 

Zato u novu godinu treba ući sa nekim novim navikama i treba je započeti na najlepši mogući način - darivanjem drugih ljudi. Zar nije najlepši poklon koji možemo dobiti osmeh i zahvalnost drage osobe, koju je oduševio poklon za Novu godinu koji smo joj namenili. Ima li boljeg načina da prizovete sreću i u svoj život od činjenja drugih ljudi srećnim.

Ako nemate više ideja i pitate se šta pokloniti za Novu godinu ukućanima, dečku, devojci, drugarici ili drugu, imamo nekoliko predloga za vas. 

Ukoliko niste sigurni šta da poklonite veoma dragoj osobi za Novu godinu, onda treba da znate da sa komadom zlatnog nakita nikada nećete pogrešiti. Dakle, to može da bude zlatna ogrlica, zlatna narukvica, prsten ili možda neki dukat, bedž i slično. Ovo ne mora biti samo poklon za Novu godinu, već to može biti poklon za bilo koju lepu priliku, jer je ovo dar koji traje. Takođe, simbolizuje prosperitet i uspeh, što znači da ćete ovim poklon poručiti da će naredna godina biti ni manje ni više nego zlatna. 

Minđuše kao poklon za Novu godinu

Ukoliko tražite savršen poklon za dame za prazničnu sezonu koja nadolazi, minđuše mogu biti pravi izbor. Važe za najženstveniji ženski nakit koji će naglasiti lepotu svačijeg lica i dati mu poseban sjaj. Ovaj komad nakita postao je neizostavan modni detalj u životima dama koje drže do sebe, svog stila i želje da ostanu primećene. Potrudite se da izaberete minđuše koje odgovaraju stilu i ukusu dame kojoj poklanjate, a ukoliko dobro poznajete nakit koji ona već ima, možete pokušati i da izabete neke koje će se uklopiti sa njim.

Privesci - idealan poklon u svim situacijama

Privesci mogu biti idealan poklon za praznik, bez obzira da li se radilo o privescima za lančiće, narukvice ili ogrlice oni predstavljaju male detalje koji će upotpuniti svaki komad nakita i time mu dati dodatni sjaj i elganciju. Kupovina priveska vama dragoj osobi jeste prava stvar jer će se uvek setiti vas kada pogleda u njega. Privezak možete učiniti i personalizovanim poklonom, na taj način što ćete ugravirate neki važan datum ili tekst ili ćete izabrati nešto što za vas dvoje predstavlja jasan simbol i podsećanje na neke važne stvari i trenutke.

Poklonite ogrlicu voljenoj osobi za Novu godinu

Ako se pitate da li je ogrlica pravi izbor kada je u pitanju kupovina poklona znajte da je ogrlica nakit koje se najviše ističe i kome retko koja dama može odoleti. Ogrlice i lanci doživljavali su kroz istoriju različite transformacije dok nisu došle do forme u kojoj su sada. Danas se najčešće izrađuju od plemenitih metala, a mogu se izraditi i od bisera ili dragog kamenja. Ovaj ukrasni predmet i najednostavnijoj odevnoj kombinaciji daće notu otmenosti i elegancije, a vaš poklon će biti deo svake velike svečanosti i važnog događaja u životu osobe kojoj je poklonjen.

Narukvica kao pravi izbor

Ovo može biti savršeni poklon za vašu voljenu osobu.Narukvica predstavlja komad nakita koji se nosi oko ručnog zgloba i kao takav ulepšaće odevnu kombinaciju svakoj dami, upotpuniti stil i dati posebnu notu elegancije. Veliki izbor narukvica pružiće vam mogućnost da pronađete baš onu odgovarajuću za vašu damu.

Prstenje kao poklon koji ostavlja bez daha

Želite da vaša dama bude zadovoljna vašim izborom poklona? Kupovinom prstena  nećete pogrešiti kada birate poklon, pa i kad je Nova godina u pitanju. Prstenje je nakit koji privlači najveću pažnju i koji se najčešće nosi. Bilo da je napravljen od belog, žutog ili roze zlata, u kombinaciji sa poludragim i dragim kamenjem i drugo ono pleni elegancijom i neizostavan je komad nakita koji svaka dama treba da ima.

Poklon za Novu godinu može biti i verenički prsten. Mnogi momci sada odlučuju da vere svoje drage baš na neki važan datum, pa je Nova godina, uz Dan zaljubljenih i godišnjicu veze, jedan od omiljenih. Stoga, iskoristite magiju praznika, iznenadite svoju dragu i uručite joj najlepši poklon od svih - verenički prsten

Brilijantske mindjuse kao poklon za NG

-Nikada nemojte nisliti da ona ima dovoljno nakita- jer za zenu nakita je nikad dosta!

Ako vam je zlato dosadilo, na raspolaganju su Vam dijamanti, brilijanti, safari, morganiti..

Brilijantske mindjuse su pogodne za svaki dan a I za posebne prilike. Samim tim isticu lepotu lica. Takodje, sa svjim posebnim sjajom stopice se sa Vama i sa praznicnom idilom.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner