Sortiranje po:
Izaberite kamen:

51600.00 - 360480.00

Narukvice

Narukvica je ukrasni predmet, vrsta nakita koji se nosi oko zgloba ruke. Za narukvicu se još koriste reči grivna i brazletna. Minimalistički, etno ili ekstravagantan nakit nas krasi, govori o našem stilu i identitetu, govori ko smo.

2
2
Narukvice

Narukvica je deo nakita koji se uglavnom nosi stalno, zato narukvicu morate uklopiti u svoj stil i mogućnost kombinovanja sa ostalim nakitom. U zavisnosti kakvi ste Vi ili Vaš temperament, takva će biti i Vaša narukvica (što se odnosi i na ostali nakit). Može biti široka i teška, a isto tako može biti tanana, nežna i suptilna, ukrašena kamenjem ili ne. Na osnovu Vašeg stila, biće i Vaš izbor.

Zlatne narukvice Zlatare Tanasković

Zlatara Tanasković izrađuje narukvice od belog zlata, kao i narukvice od žutog zlata i u kombinaciji boja. Kod nas možete pronaći različite modele - tanke zlatne narukvice, narukvice alke, čvrste zlatne narukvice…

Idealan poklon za svakoga

Zlatne narukvice mogu biti idealan poklon. Najčešće se kupuju ženske zlatne narukvice, ali se takođe poklanjaju i zlatne muške narukvice. Često se poklanjaju narukvice za krštenje. Zlatne ogrlice i narukvice mogu biti odlična kombinacija za poklon u posebnim prilikama (veridba, godišnjica braka…).

Zlatne narukvice za decu

U želji da deci ostane nešto vredno, umesto igračke ili odeće koju će brzo prerasti, njima se poklanja nakit. Zlatne narukvice za bebe su lep poklon za rođenje ili prvi rođendan. Kada se nakit poklanja devojčicama izbor je mnogo veći - zlatne minđuše, lančić, prsten, zlatne narukvice za devojčice… Međutim, dečacima je malo teže odabrati odgovarajući nakit i najčešće odluka su upravo zlatne narukvice za dečake. Uz narukvice, univerzalni poklon, bez obzira da li je reč o dečaku ili devojčici, jeste i zlatni dukat.

Narukvice - cena

Cena narukvice zavisi pre svega od finoće zlata i kvaliteta izrade. Težina narukvica može biti veoma različita u zavisnosti od modela - da li je u pitanju tanka narukvica ili, na primer, čvrsta narukvica. Ukoliko vas interesuju cene narukvica Zlatare Tanasković, budite slobodni da nas kontaktirate ili nas posetite u našem prodajnom prostoru.

Održavanje narukvica

Ako želite da vam narukvica traje što duže i bude u dobrom stanju, važno je kako se ophodite prema njoj i kako je održavate. Svakako, potrebno je da koliko god je to moguće izbegavate da nosite narukvice u situacijama u kojima se mogu oštetiti. Pored toga, redovnim čišćenjem održavate postižete da narukvica izgleda kao prvog dana kada ste je kupili. Svoj nakit možete čistiti sami, a uvek se možete obratiti svom zlataru.

Provera kopči

Pored redovnog održavanja - čišćenja narukvica, preporučujemo i povremenu proveru kopči na narukvicama. Zbog dotrajalih kopči možete ostati bez svoje narukvice, pa je potrebno da s vremena na vreme proverite u kom su stanju i odnesete svom zlataru da dotegne ili zameni neispravne.

Nakit kao pokretač umetničkih dela

Nakit ne zauzima posebno mesto samo kod žena, kao način ukrašavanja, ulepšavanja, prestiža i moći. On je koristio i mnogim slikarima i umetnicima kao podsticaj za savršena umetnička dela.
Tako je Salvador dali rekao (citat):
"Bez publike, bez prisustva posmatrača, ovaj nakit ne bi postigao funkciju za koju je napravljen. Gledalac je njegov poslednji kreator. Njegov pogled, srce i um sa većom ili manjom mogućnošću da razume umetnikovu nameru je ono što ovom nakitu daje život".
Dakle, budite kreator u ovom slučaju vaše narukvice, izaberite je po vašem ukusu i dajte joj život.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner