Sortiranje po:
Izaberite kamen:

14025.00 - 499950.00

Minđuše

Za minđuše se smatra da su najženstveniji ženski nakit i da je kult nošenja minđuša bio poznat i drevnim narodima. Minđuše upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju, pa ne treba da iznenađuje što su minđuše postale modni detalj bez koje dame ne izlaze iz kuće.

2
2

Nakit, prema rečima psihologa, zauzima važno mesto jer se na osnovu određenog komada nakita može odrediti karakter i stil osobe koja ga nosi.
Smatra se da su minđuše najženstveniji ženski nakit i da je kult nošenja minđuša bio poznat i drevnim narodima. U početku su to bile jednostavne minđuše, pravljene od dostupnih materijala, najčešće od neke vrste drveta. Danas je izbor minđuša znatno veći, tako da se mogu naći u različitim oblicima, bojama i veličinama. Minđuše od zlata imaju dugu tradiciju nošenja i potražnja za njima ne opada.

Ono što je sigurno je da mindjuše upotpunjuju svaku odevnu kombinaciju, pa ne treba da iznenađuje što su postale modni detalj bez kog dame ne izlaze iz kuće. Tek sa pravim i kvalitetnim minđušama dobićete na prepoznatljivosti u vašem stilu.

U našoj ponudi možete naći ogroman izbor modela: klasične zlatne minđuše, srebrne minđuše, zlatne minđuše sa cirkonima, a poseban deo kolekcije čine zlatne minđuše za bebe, kao i zlatne minđuše za decu.
Minđuše u zlatari Tanasković idealan su poklon ukoliko hoćete da dodate još jedan komad nakita u svoju kolekciju, komad nakita po kome ćete ostati prepoznatljivi. Takođe, minđuše predstavljaju i odličan unikatni poklon Vama dragim i posebnim osobama.
Sa ovim specifičnim komadom nakita uvek ćete biti u trendu. U pitanju je nakit sa kojim nikada nećete pogrešiti. Sa njima ćete uspešno kreirati svoj lični stil, uspešno ih kombinujući sa različitim odevnim predmetima. Na Vama je da odlučite kako ćete ih kombinovati i nositi. Jedino što treba da znate da ćete tek sa minđušama svom stilu dati finalni potez, potez kojim ćete oduševiti sve prisutne u Vašoj okolini.

Zlatne minđuše katalog - veliki izbor modela

Zlatara Tanasković nudi veliki izbor zlatnih mindjusa modernog dizajna od belog i žutog zlata kao i u njihovoj kombinaciji. Za ljubitelje srebra, na raspolaganju je veliki izbor modela srebrnih mindjusa, različitih oblika i veličina.
Za dame koje više vole diskretne modele, tu su klasične zlatne minđuše alke od belog zlata, minđuše alke koje mogu biti izrađene u kombinaciji belo – žuto zlato, a pomenimo i minđuše od belog zlata sa citrinom koje mogu imati i oblik srca. Diskretne i elegantne minđuše koje će dodatno upotpuniti odevnu kombinaciju u svakoj prilici jesu i minđuše od belog zlata sa iskošenim ornamentom. Zlatne minđuše jesu modni detalj koji bi svaka dama trebalo da poseduje.

Viseće i ovalne zlatne minđuše za dame koje vole upadljive modele

Za dame koje vole upadljive modele u ponudi su raskošne zlatne minđuše, minđuše u obliku cveta od belog zlata, ovalne minđuše, viseće minđuše, elegantne minđuše u kombinaciji žuto - belo - žuto, ovalne matirane minđuše, elegantne zlatne minđuše kružnog oblika od žutog zlata. Tu su i zlatne mindjuse sa cirkonima, minđuše od belog zlata sa brilijantima, rubinom ili dijamantom.

Zlatne minđuše za decu

Kao posebnu kolekciju izdvajamo zlatne mindjuse za bebe i zlatne mindjuse za devojčice. Izbor je veliki, tako da ćete sigurno naći sofisticiran i jedinstven model zlatnih minđuša za vaše princeze.

Minđuše cena

Cena mindjusa koje imamo u ponudi istaknuta je na našem sajtu, a uvek nas možete i kontaktirati ili  posetiti u našem prodajnom prostoru u Zemunu.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner