Sort by:
Choose rock:

20000.00 - 119700.00

Wedding bands

Wedding bands - Belgrade, Zemun.
A large number of satisfied customers are the biggest asset of the indicator of the quality and price of wedding rings.

BURME TANASKOVIĆ

Burme Zlatare Tanasković, su prestižnog dizajna I vrhunskog kvaliteta izrade, stvarane više decenijskim iskustvom u izradi vrhunskog Nakita.

Naš odabrani tim dizajnera je pripremio za Vas široku lepezu modela koji ce Vas ostaviti bez daha, uštedeti vaše vreme I materijalne resurse.

Naše ljubazno osoblje, vodjeno dugogodišnjim iskutstvom, će Vam pomoći da uštedite Vas novac i napravite pravi izbor, kako ne bi ste imali neplaniranih dodatnih troškova.One su te koje će pre svega, pomoći da se osećate prijatno I zadoljno tako, što će te ih nositi dugi niz godina, bez ikakvih ulaganja .Naš proizvod,je prošao više faza provera I kontrole kvaliteta, kako bi došao do Vas u punom sjaju I kvalitetu.Kompaktne, lepe I jednostavne za nošenje, one izgledaju odlično u svakoj prilici , i na svakom mestu.

Burme Zlatare Tanasković, su pametan I savršen izbor, kreirane da poboljšaju Vaš zajednicki život, svojim glamurom I ličnim pečatom. Svojim sofisticiranim konstruktivnim rešenjima, one su te koje ispunjavaju moderne imperative dizajna, ekologije, ekonomičnosti, zdravlja, burme Tanasković su spremne da odgovore inovativnim rešenjima svim budućim generacijama mladenaca. Sa sve većim zahtevima I izazovima koji se postavljaju pred nas, I sve manje kreativnih rešenja, Burme Zlatare Tanasković daju našim kupcima jedinstven I unikatan izbor najlepših modela u neograničenom broju , za sve Vaše potrebe.

Elegantan I glamurozan dizajn, nosi brend Tanasković Diamonds, umetnička zlataraska radionica koja je poznata širom regiona po proizvodima koji ulepšavaju Vaš zajednički život. Oplemenite Vašu ljubav Burmama Zlatare Tanasković, uživajte u svakom danu Vaše ljubavi sa komadima Nakita proizvedenim nepresušnim nadahnućem, izradjenim od naj plemenitijeg metala u vasioni.

OBEZBEDITE SEBI VRHUNSKI KVALITET I BEZGRANIČNU LJUBAV

Najbolji način da sebi obezbedite kvalitet je da se pravovremeno informišete o prestižnim mestima koje vladaju ovom materijom. Burme Zlatare Tanasković Vam pružaju ultimativno iskustvo kada je u pitanju odabir istih. Ukoliko ste već bili naš klijent, ili smo Vam pružili neku od naše široke palete usluga, do sada u tom slučaju ste sigurno stekli poverenje kakve Burme belo zlato mi mozemo proizvesti za Vas.

Koriščenjem naših proizvoda bićete zašticeni i od neželjenih alergijskih reakcija, jer koristimo isključivo proverene materijale, najviše čistoće. Izbalansiranim, najkvalitetnijim legurama koje se koriste u zlatarskom zanatu, biće zaštićeno I Vaše zdravlje. Pojedine legure zlata koje nisu dobro izbalansirane sa visokim procentom Nikla u njima, mogu izazvati alergijsku iritaciju kože tako da će te biti onemogućeni da ih nosite. Modeli izradjeni od sunčevog metala ( zlata), su u dalekoj prošlosti bili veoma cenjeni medju prvim civilizacijama I dan danas se od zlata stvaraju dela od neprocenljive vrednosti u kom pravcu gleda I naša zanatska radionica u kojima ruke veštih majstora stvaraju nove umetničke kompozicije.

Negujte Vašu bezgraničnu ljubav koju naša kuća srdačno promoviše i podržava. Mnogobrojni klijenti koji su već imali iskustva sa proizvodima iz kolekcije MAGIA FORZA – BURME -WEIDNER ; LENTI ; Cie Rre…su odlazili srećni I uvek nam dolaze ponovo.

Burme Zlatare Tanasković garantuju sigurno I bezbedno nošenje u svakom trenutku. Osigurajte Vašu bezbednost proizvodima koje će te nositi sa uživanjem. Kvalitet I prestiž su sinonimi naše zlatarske kuće.

1
...
1
...

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner