Sortiranje po:
Izaberite kamen:

50000.00 - 80000.00

Dijamantirane burme

Dijamantirane burme su burme vrhunskog kvaliteta i visokog sjaja. Dijamantski noževi duboko prodiru u burmu i za sobom ostavljaju ne izbrisivu sjajnu površinu na kojoj se prelama svetlost.

2
2
Dijamantirane burme

Tehnologija izrade dijamantiranih burmi

Takva burma se dizajnira veoma pažljivo, tako da i bez kamenja deluje harmonično i dragoceno. Tehnologija izrade ovakve burme je vrhunskog kvaliteta tako da se obrađena površina ne može habati i skinuti.

Sličnosti i razlike u izradi

Sličnom obradom, ali kada dijamantski nož udara u površinu burme, dobijamo pikovanu površinu koja je divnog sjaja. Kod nas se žene vrlo često odlučuju za ovakvu izradu burme. Zapravo, zbog velikog sjaja ona pripada ženama, ali mali broj muškaraca se odlučuje za ovakvu izradu burme. U tom slučaju na istoj burmi za muškarce, zajedno sa budućim mladencima biramo neku drugu vrstu obrade zlata, kao podloge za burmu. Na primer može biti klasična, sjajna, dijamantirana, matirana, i dr... što je umerenije i prikladnije muškom karakteru.

Izbor burmi je veliki, pokušavamo da uskladimo sve želje i ukuse u čemu i uspevamo. Izbor je na Vama. Pogledajte izbor naših burmi.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner