ČETIRI PRAKTIČNA SAVETA KAKO IZABRATI VENČANE BURME

ČETIRI PRAKTIČNA SAVETA KAKO IZABRATI VENČANE BURME

Zlatara Tanasković i mali tim dizajnera nam je pomogao da Vam olakšaju posao oko odabira burmi za mladence. Sa vise od 400 modela venčanih burmi, pobrinuli smo se za mladence da nemaju težak posao kada budu birali venčane burme za jedan od najvažnijih dana u njihovim životima.
Preko klasičnih modela burmi od belog i žutog zlata, anatomskih, engleskih do burmi od belog i roze zlata svih oblika i širina. Svi modeli burmi koji su navedeni mogu biti ukrašeni dijamantima ili brilijantima. Ako je nekome izbor cirkon i to neće biti problem. Zlatara Tanasković je podelila asortiman burmi za venčanje na 6. sektora. Podela burmi je izvršena na:
1. klasicne burme,
2. dijamantirane burme,
3. burme od belog zlata,
4. burme od belog i zutog zlata,
5. burme od belog i roze zlata i
6. burme sa cirkonima.

KAKO IZABRATI BURME ZA VENČANJE?

1. OBLIK I MODEL BURME
Pri izboru burmi za mladence veoma je važno obratiti pažnju na njihov oblik. Naš savet je da se opredelite za ravne ili oble burme, čime će te već na samom početku znatno doprineti lakšem izboru vencanih burmi. Još jedan od saveta je da kada birate burme za venčanje jeste taj da birate isti model burme, iz prostog razloga simbolike burmi. U svakom slučaju veoma stručno i ljubazno osoblje zlatare Tanasković će Vam pomoći pri izboru burmi i ako ne možete to uraditi sami.

2. UDOBNOST BURME!
Osim vizuelnog izgleda burmi važno je da Vam burme budu i udobne za nošenje. To je nakit koji će te nosti celog života. Ukoliko se bavite nekim poslom koji iziskuje rad prstima tokom celog dana, ili imate osetljive prste onda Vam toplo preporučujemo Anatomske burme.
Zasto anatomske burme?
Anatomske burme su iz više razloga budobnije za Vaše prste, ali jedan od najvećih razloga je da su te burme sa unutrašnje strane zaobljene i povijene ka spoljnjoj ivici burme. Tako da veoma manjim obimom zahvataju sam prst nego klasične burme.

3. BOJA ILI BOJE VENČANE BURME
Od samog početka se nameće pitanje zašto boje? Iz prostog razloga zato što burme možemo izraditi u različitim bojama. Veoma popularne i tražene su burme izrađene od belog zlata, naravno bele boje. Na šta treba obratiti pažnju jeste to da ljudi koji imaju taman ten, takvim osobama burme od belog zlata dolaze više do izražaja na prstima i čini se lepše izgledaju.
Što ne znači da dame koje imaju svetliji ten, treba da izbegavaju burme bele boje zlata. Takođe trebate obratiti pažnju na boju kose, boju Vaših očiju, pa u skladu sa tim osobinma birajte i boju Vaših venčanih burmi. Burme nikada ne birajte po modnim trendovima i ne prepustajte to slučajnosti već se potrudite i izaberite one koje Vam najlepše pristaju. Pustite mašti na volju, nije bitno da li su Vaše burme od belog zlata ili pak burme od žutog zlata, nego je bitno da lepo idu uz Vas i Vašu ličnost. Naravno da nije strašno i ako se mladenci odluče za venčane burme koje su različitih boja zlata.

4. BIRAJTE MASIVNE BURME
Veoma važan detalj pri kupovini burmi za venčanje koji ne bi nikako trebali izostaviti pored dizajna i kvalitetne završne izrade, jeste i njihova masivnost. Kada se odlučujete za venčane burme koje će te nositi dugi niz godina, obratite pažnju i na njihov kvantitet. Burme koje su jeftine u glavnom su više podložne promeni oblika i sklone pucanju posle kraćeg nošenja. Masivne burme su po samom preseku deblje i nemaju tanku ivicu koja Vam može smetati pri svakodnevnom nošenju. Masivne burme su u svakom pogledu kvalitetnije i udobnije za nošenje.

Koristimo internet kolačiće (cookies) i poštujemo Vašu privatnost kako bi imali optimalno iskustvo na našoj web strani.
Pogledajte Politiku privatnosti za više detalja.

Back to top levo 01 Desni side baner